Болять коліна після тривалих прогулянок — що робити?

Останні кілька тижнів відчуваю сильний біль у колінах, особливо після прогулянок або довгого стояння. Спочатку думав, що просто перевтомився, але тепер біль з’являється навіть у спокої. Інколи здається, що коліна "клацають", коли підіймаюся по сходах. Чи може це бути артроз або проблема з суглобами? Може, варто зробити якийсь рентген? Ніколи раніше не проходив таке обстеження, тому навіть не знаю, з чого почати. Порадьте, будь ласка, як правильно перевірити стан колін і до кого звернутися — до ортопеда, травматолога чи терапевта?

Схоже, вам справді потрібне обстеження колінних суглобів. Я теж мала схожу ситуацію після травми, і саме рентген допоміг визначити проблему. Рекомендую зробити панорамний знімок нижніх кінцівок київ у медичному центрі HBMedical. Там працюють з сучасним цифровим обладнанням DRGEM, яке дає максимально чіткі зображення з мінімальним опроміненням. Так ви точно знатимете, чи є пошкодження в кістках або суглобах. Після цього ортопед зможе призначити лікування або фізіотерапію. Не зволікайте — чим швидше діагностика, тим легше лікування.

У моєї мами теж були сильні болі і ми не знали звідки це, зробили мрт але воно не дао ніякої інформації, може спробую панорамний знімок

Сверху