Велосипед — це свобода

Привіт усім! Чим для вас є велосипед? Я от помітив, що коли катаюсь, зникає напруга, ніби забуваєш про все зайве. Думаю перейти на регулярні поїздки. Поділіться, будь ласка, як вело стало частиною вашого життя.

Для мене велосипед — це справжня свобода: в русі, у виборі маршруту, у думках. І особливо це відчутно з велосипед Formula 29 . Це не просто транспорт — це спосіб втекти від рутини. Я замовив на сайті модель MOTION з 29-дюймовими колесами, які чудово йдуть як асфальтом, так і ґрунтовкою. Сідаєш — і відчуваєш, як тіло і розум переключаються на іншу хвилю. Такий байк дає не лише фізичну активність, а й психологічне перезавантаження. Рекомендую замовити на сайті саме цю модель, якщо шукаєш велосипед, який дарує відчуття повної свободи.

Щоб правильно підібрати велосипед за зростом, необхідно знати свій зріст і внутрішню довжину ноги. Виміряйте довжину ноги від промежини до підлоги в сантиметрах і знайдіть відповідний розмір рами у таблицях, які зазвичай надають виробники велосипедів, або скористайтесь спеціальними калькуляторами.

Сверху