Де шукати перевірених постачальників для бізнесу?

Привіт! Хочу знайти надійних постачальників і партнерів для свого бізнесу, але зіткнувся з проблемою — багато платформ мають застарілі дані або складний інтерфейс. Хто користувався перевіреними сервісами з актуальними контактами? Порадьте, будь ласка.

Привіт! Хочу знайти надійних постачальників і партнерів для свого бізнесу, але зіткнувся з проблемою — багато платформ мають застарілі дані або складний інтерфейс. Хто користувався перевіреними сервісами з актуальними контактами? Порадьте, будь ласка.
Я користувалася UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/ і дуже задоволена, бо це одна з найповніших баз українських компаній з актуальною інформацією — тут легко знайти підприємства з різних галузей, в профілях є всі потрібні контакти та дані керівників, а також можна швидко відфільтрувати компанії за регіоном чи видом діяльності. Платформа підходить і для великих, і для малих бізнесів, що робить пошук партнерів максимально зручним і ефективним. Крім того, там є можливість розміщувати свій профіль і замовляти рекламу, що допомагає виділитися серед конкурентів і залучити більше клієнтів. Це справді полегшує пошук надійних партнерів та розвиток бізнесу.

Сверху