Купив ікру оселедця, а вона змазана і гірчить у когось таке було?

Шукаю, де можна купити нормальну ікру оселедця. Уже двічі натрапляв на продавців, які присилають щось зовсім не те: то пересолена, то з дивним запахом. У магазинах цієї ікри майже немає, а на випадкових сайтах боюсь замовляти. Може, хтось підкаже перевірену онлайн-платформу, де люди реально продають якісний продукт, а не якусь підробку? Хочу знайти місце, де можна замовляти стабільно і без ризику.

Олег, я з таким теж зіштовхувалася. У мене правило: ніколи не купувати без реальних фото і детального опису партії. Якщо продавець не показує маркування або умови зберігання одразу мимо. Ікра оселедця дуже вибаглива, навіть якщо свіжа, без холодового ланцюга за кілька днів може зіпсуватись. Колись брала через соцмережі більше не хочу. Тепер шукаю лише там, де є контакти виробника і відгуки від покупців, бо хочеться бачити реальних людей, а не просто красиві картинки.

Марина права. Я замовляв ікру кілька разів через різні сайти, і поки не натрапив на аграрні дошки оголошень, було суцільне розчарування. Важливо, щоб продавець був саме виробник або фермер, а не перекуп. Так легше домовитись про пробну партію й отримати гарантію свіжості. Ще перевіряю дату оновлення оголошення якщо воно старе, навіть не дзвоню. Справжні постачальники оновлюють інформацію постійно, бо в них товар обертається швидко. І тоді ризики мінімальні.

Марина права. Я замовляв ікру кілька разів через різні сайти, і поки не натрапив на аграрні дошки оголошень, було суцільне розчарування. Важливо, щоб продавець був саме виробник або фермер, а не перекуп. Так легше домовитись про пробну партію й отримати гарантію свіжості. Ще перевіряю дату оновлення оголошення якщо воно старе, навіть не дзвоню. Справжні постачальники оновлюють інформацію постійно, бо в них товар обертається швидко. І тоді ризики мінімальні.
Повністю погоджуюсь. Якщо хочете знайти справді перевірену ікру оселедця, краще користуватись платформами, де зібрані саме аграрні оголошення. Там багато продавців, які працюють напряму з господарств, а не з ринку.
Я кілька разів купувала через дошку оголошень https://agga.ua/ikra-oseledtsia і залишилась задоволена. По-перше, зручно фільтрувати пропозиції за регіоном чи видом продукції. По-друге, продавці завжди йдуть на контакт, можна домовитись про доставку й оплату після огляду. Усе прозоро: бачиш опис, фото, дату розміщення, документи. Мені подобається, що там більше професійного підходу, ніж на звичайних маркетплейсах.

Сверху