Купити наповнювач для кота

Допоможіть, будь ласка, вибрати якісний наповнювач для кота. Користувалися силікагелевим, але він застив, тепер шукаємо хороший дерев'яний або кукурудзяний, без пилу і з міцним зчепленням. Головне – щоб добре справлявся із запахом і був економним у використанні. Підкажіть перевірені зоомагазини (онлайн або офлайн), де є широкий асортимент саме таких екологічних наповнювачів за адекватними цінами, а не лише базові варіанти. Де ви купуєте найзручніший для вас наповнювач?

Я довго шукала, де можна купити наповнювач для кота https://homefood.ua/napovniuvach-dlia-kotiv/ який не буде пахнути хімією й не розсипатиметься по всій квартирі. Знайшла український варіант від HOME FOOD і тепер точно не повернуся до старих брендів. Наповнювач чудово вбирає запахи, не пилить, і навіть коли котик порпається в лотку — усе залишається чистим. Ще й приємно, що виробник наш, не десь за кордоном, а справді український, з відповідальним підходом до якості. Купівля виявилась вигідною — ціна помірна, а результат чудовий. Мій кіт явно задоволений, навіть почав частіше користуватися лотком, що говорить саме за себе. Тепер завжди буду купувати наповнювач для кота від HOME FOOD, бо якість і комфорт на першому місці.

Сверху