Лазерна епіляція

По-перше, не можна кілька тижнів засмагати. По-друге, треба поголити зону, де буде проводитися процедура. І обов'язково поговоріть зі спеціалістом, чи немає у Вас протипоказань або хвороб, при яких лазерна епіляція в Дніпрі не дозволена.

Shreck

Новенький
Розкажіть будь ласка як підготуватися до лазерної епіляції?
Треба спочатку знайти салон де ви будете робити цю епіляцію, раджу лазерну вибрати. Мені шугаринг наприклад зовсім не сподобався, боляче і не дуже допоміг у віддаленні волос на ногах. Ось тут докладніше https://epilook.com.ua/uk/yak-pidgotuvatisya-do-lazernoi-epilyacii/ як підготуватися до лазерної епіляції, ці рекомендації мені дуже допомогли коли я збиралась в салон.

Мря дружина також мріє піти на лазерну епіляцію. Скажу їй. Дякую.
Я надіюсь, що Ви не проти, адже для кожної жінки бути гарною і доглянутою дуже важливо. У лазерної епіляції є ряд переваг https://venus-clinic.com.ua/lazernaya-epilyaciya.html - ось цікаво написано про це. В Києві дуже добре і по доступній ціні цю процедуру роблять у клініці Венус, майте на увазі. Моя дружина сюди часто ходить на різні процедури, задоволена.

Правильна підготовка до лазерної епіляції — запорука успішного результату та безпеки процедури. Щоб досягти ідеальної гладкості шкіри та уникнути подразнень, потрібно дотримуватися кількох важливих рекомендацій:
Перш за все, за 5–14 днів до сеансу варто повністю відмовитися від засмаги — як природної, так і в солярії. Засмагла шкіра містить більше меланіну, що може зменшити ефективність дії лазера і підвищити ризик побічних ефектів. Також у цей період не можна видаляти волосся з коренем: забудьте про віск, шугаринг або епілятори. Лазер впливає тільки на фолікул, який знаходиться в активній фазі росту.
За 12–24 години до процедури необхідно акуратно поголити зону епіляції звичайною бритвою. Це дозволить лазерному променю ефективно досягати кореня волосини без опіків шкіри. У день візиту не слід наносити креми, дезодоранти, парфуми або будь-які косметичні засоби на оброблювану ділянку. Шкіра має бути чистою, сухою й без подразнень.
Якщо ви приймаєте ліки, особливо антибіотики або гормональні препарати, обов’язково повідомте про це косметолога. Деякі речовини можуть підвищити чутливість шкіри до лазера.

Дотримуючись цих простих, але важливих правил, ви забезпечите комфортну процедуру та досягнете найкращого ефекту від лазерної епіляції вже з перших сеансів.

Сверху