Порадьте міжкімнатні двері

Хочу зробити ремонт у квартирі, але поки не можу визначитися з міжкімнатними дверима. Хочеться, щоб гармонійно вписувалися в інтер’єр, були якісні, але не захмарні за ціною. Що зараз у тренді й перевірено на практиці?

Я мала схожу дилему і зупинилася на міжкімнатних дверях від бренду Родос. Вони дійсно добре виглядають, багато варіантів дизайну — від мінімалізму до класики. Матеріали якісні, покриття стійке до подряпин. Встановлення не викликало жодних труднощів, а звук не проходить, як крізь папір. Ще приємно здивувала ціна: за таку якість вона справедлива. Можу сказати, що це вдале вкладення в комфорт.

Планую заміну всіх дверей у будинку, включно з міжкімнатними. Хотілося б знайти продавця, який пропонує справді якісну продукцію, а не дешеві підробки. Бачив купу варіантів на маркетплейсах, але там не завжди зрозуміло, чи можна довіряти виробнику. Досвід показує, що дешеве – виходить дуже дорого, коли воно ламається. Де реально можна купити двері з гарантією та не хвилюватися про якість?

У твоєму випадку краще звернутися до спеціалізованого магазину, а не до випадкових продавців. Я особисто можу порадити Maxi Двері - це магазин, де міжкімнатні двері https://maxidveri.com/shop/mizhkimnatni-dveri представлені у величезному асортименті, з різних матеріалів і стилів. Там не тільки зрозумілий каталог, але й є консультації фахівців. Ще один важливий момент – двері доставляють без пошкоджень і з усією необхідною документацією. Купував там для приватного будинку – жодних проблем із установкою чи експлуатацією не виникло. Якщо шукаєш поєднання надійності та сучасного дизайну, це саме той варіант.

Сверху