Постільна білизна

Доброго дня! Ніяк не можу визначитися з вибором постільної білизни. Що можете порадити?

Доброго дня! Ніяк не можу визначитися з вибором постільної білизни. Що можете порадити?
Доброго. Виходячи з власного досвіду, я б вам порадила скористатися послугами інтернет магазину домашнього текстилю Ауера, пропонують великий асортимент якісного постільної білизни, можна придбати за найбільш оптимальними цінами. Постільна білизна від виробника в Україні в ауера відрізняється великою різноманітністю колірних рішень, міцністю і надійністю. Менеджери завжди готові надати професійну допомогу у виборі.

Я собі недавно замовила у них ось такий комплект:

главное не брать сильно дешевую - а то разлезется на раз два. я как-то раз уже сэкономила. больше не хочу

Нашла по акции комплект постельного белья Viluta Полуторный 143x210 см за 720 грн на rozetka.com.ua/bed_linen/c169827/producer=viluta/ хорошего качества , не теряет форму и цвет при стирке и выглядит красиво .

Якісну постільну білизну преміум класу пропонує магазин Бедлен Ви можете обрати якісну постільну білизну як для дому так і на подарунок. Тут великий вибір преміальної постелі з натуральної тканини, яка добре носиться, не втрачає вигляду після прання і дарує комфорт під час сну.

Я вважаю, що краще співвідношення ціни і якості у сатинової білизни. Вона натуральна, довговічна, приємна і не потрібно гладити;)

Сверху