Протеїн — як обрати і де купити?

Привіт усім! Почала займатися спортом два місяці тому — ходжу в зал 4 рази на тиждень, намагаюся тримати режим і харчування. Тренер порадив додати спортивне харчування, особливо протеїн, бо хочеться краще відновлюватися і не втрачати м’язи. Але я взагалі нічого в цьому не розумію. Протеїнів зараз стільки, що очі розбігаються: сироватковий, ізолят, казеїн... Який саме обрати новачку? І де купити, щоб не натрапити на підробку або неякісний товар? Буду вдячна за поради, особливо якщо є особистий досвід. Хочу зробити все правильно і без шкоди для здоров’я.

Протеїн — це не "хімія", як багато хто думає, а звичайний концентрований білок, який допомагає будувати та зберігати м’язову масу, підтримувати обмін речовин і швидше відновлюватися після тренувань. Я особисто вже кілька років замовляю протеїн Україна https://strong-club.ua/sport/pytanye/proteyn . Це перевірений магазин спортивного харчування, у якому широкий вибір — і для новачків, і для профі. У них є і сироватковий, і ізоляти, і комплексні суміші. Всі продукти сертифіковані, якісні, і що важливо — швидка доставка по Україні.

Коли тренуєшся 3–5 разів на тиждень, тіло просто не встигає відновлюватися без додаткових білків. Протеїн — це, по суті, як куряче філе, тільки у формі порошку :) Я обираю сироватковий ізольований, бо він краще засвоюється. Перший раз купувала “на око” в найближчому магазині — і була розчарована: смак жахливий, ефекту нуль.

Сверху