Суші

MarInKa

Квартирант
Порадьте мені гарну доставку суші у Львові, я у місті нещодавно, а так хочеться смачно поїсти

Denis.

Квартирант
Я сам нещодавно переїхав до Львова й теж шукав, де замовити смачні суші у львові. Перепробував кілька варіантів, але найбільше зайшов сервіс Sushi Go. Дуже швидка доставка, роли завжди свіжі, рис не розварений, риба якісна. Особливо сподобались філадельфії та сет "Драконів" – виходить вигідно по ціні й дійсно ситно. Тому раджу перевірити саме їх, не пошкодуєш.

Я завжди замовляю у Sushi Master, ось сайт https://chernigiv.sushi-master.ua/ і завжди залишаюсь задоволена! У них величезний вибір – Філадельфія, Каліфорнія, теплі роли, нігірі та багато авторських сетів. Все свіже і красиво подано, а смак – просто чудо! Оформлення замовлення дуже просте: через сайт або додаток, можна вказати час доставки, і кур’єр все привезе акуратно та швидко. Особливо подобається, що можна скористатися акціями і вигідно замовити сети на будь-який настрій. Якщо хочете по-справжньому насолодитися суші в Чернігові – Sushi Master точно не підведе!

Сверху