Пробував саморобки — жалкував. Потім навчився розпізнавати нормальні бренди: в них завжди є голограма або QR-код на пляшці. Якщо замовляєш у хорошому магазині, вони навіть можуть надати інструкцію з перевірки. Я особисто ще звертаю увагу на запах одразу після відкриття — якщо “б’є в ніс” або пластик якийсь дивний, краще викинути.
Друже, раджу рідину для вейпа
https://smolnet.shop/uk/8-ridina-dlya-vejpa купувати тут. Я буквально нещодавно борав у них под систему OXVA Xlim Pro 2 і рідину до неї. Це вже трохи вищий клас, але ціна ще нормальна. Підійде тим, хто хоче і смак, і автономність, і вигляд. На smolnet добре пояснили різницю між Xlim GO та Pro 2: у Pro 2 — дисплей, більше функцій, більша батарея.
Я їжджу багато, тому мені важливо, щоб тримав мінімум день — цей справляється. Можна налаштувати потужність, подивитись, скільки залишилось заряду — і все це без зайвих заморочок. В руці виглядає стильно, не як дешева іграшка. До речі, цей магазин надіслав ще й флакон з рідиною у подарунок — приємний сервіс. Якщо хочете девайс «на виріст», щоб не змінювати через місяць — це ваш варіант.