Чи довіряти сервісам онлайн-доставки квітів?

Привіт! Дуже хочу зробити сюрприз своїй подрузі на день народження, але сама не в Києві. Думала замовити доставку квітів онлайн, але трохи хвилююсь. Не знаю, чи букет буде виглядати так, як на фото, і чи свіжі квіти вони використовують. До того ж, хочеться, щоб усе було швидко, бо подруга святкує саме сьогодні. Чи хтось уже користувався такою послугою? Можливо, підкажете перевірений магазин?

Я раджу магазин квітів «Martiflo». У них реально свіжі квіти – це не просто слова. Букет був саме таким, як на фото, навіть кращим. Дуже акуратно все оформлено. Найбільше мене вразило, що доставили менше ніж за 2 години! А ще після замовлення я одразу отримав підтвердження на email, і мені повідомили, коли кур’єр виконав доставку. Це дуже зручно, особливо якщо ти не в місті. Брав мінімалістичну композицію – ідеально підійшла як комплімент.

Kostja

Квартирант
Иногда достаточно одного жеста, чтобы выразить больше, чем сотней слов. Цветы — это именно такой жест https://zhuravliovamargo.wixsite.com/zhuravliova-blog В шумной повседневности мы часто забываем останавливаться и напоминать близким, как они важны для нас. А ведь один букет может стать тем самым тёплым моментом, который напомнит: "я рядом, я думаю о тебе, ты для меня дорога". Цветы не требуют повода. Букет в дождливый день, в выходной или просто так — это проявление заботы и внимания, которые особенно ценны. Например, ранункулюсы, лизиантусы, матиола или воздушные пионы передают теплоту и создают ощущение уюта. В магазине Дицентра вы сможете подобрать именно такой букет — эмоциональный, личный, с оттенками смысла. Флористы работают не просто с цветами, а с чувствами. Они помогут собрать композицию, в которой будет всё: и ваша нежность, и благодарность, и поддержка. Пусть цветы станут частью вашего языка любви.

Сверху