Яку обрати CRM-систему?

Займаюся пошуком компанії для розробки та впровадження CRM-системи для нашого стартапу. Хочу знайти надійного партнера, який не лише розробить систему під наші потреби, але й забезпечить її підтримку у майбутньому. Важливо, щоб ця система була інтуїтивно зрозумілою та легко інтегрувалася з іншими нашими інструментами. Які загальні критерії я повинна враховувати при виборі компанії?

Вибір правильної компанії для розробки CRM може бути досить важливим. По-перше, зверніть увагу на досвід компанії у вашій індустрії, адже важливо, щоб вони розуміли ваші унікальні потреби. По-друге, переконайтеся, що компанія має хороші відгуки від попередніх клієнтів. Це може бути індикатором їхньої надійності та якості обслуговування. Також важливо обговорити питання технічної підтримки та обслуговування системи після її впровадження.

Розумію, яке важливе завдання перед вами стоїть. Я особисто рекомендував би вам звернути увагу на компанію CRM Solutions, яка пропонує систему Asteril CRM https://crmsolutions.ua/systems/asteril-crm/ . Ця система не лише відповідає більшості сучасних вимог до CRM-систем, але й має велике розмаїття інструментів для кастомізації та інтеграції. Asteril CRM відома своєю здатністю ефективно адаптуватися до специфіки різних бізнес-процесів, що дозволяє користувачам максимально використовувати всі можливості системи для зростання та розвитку своїх компаній. CRM Solutions також надає виняткову технічну підтримку та регулярні оновлення продукту, що є важливим для тривалої та стабільної роботи системи в вашій компанії.

При виборі компанії для розробки та впровадження CRM-системи для вашого стартапу варто врахувати наступні загальні критерії:

1. **Досвід та експертиза**: Переконайтеся, що обрана компанія має достатній досвід у розробці та впровадженні CRM-систем, особливо в сфері, яка вам потрібна. Погляньте на їхні попередні проекти та клієнтів, можливо, навіть зверніться до них для отримання відгуків.

2. **Портфоліо та референси**: Подивіться на портфоліо компанії, оцініть їхні попередні роботи та відгуки клієнтів. Це дозволить вам зрозуміти, наскільки успішно вони виконують проекти та задовольняють потреби клієнтів.

3. **Гнучкість та індивідуальний підхід**: Переконайтеся, що компанія готова працювати з вами над індивідуальними потребами вашого стартапу та враховувати ваші вимоги та бажання.

4. **Підтримка та обслуговування**: Важливо, щоб обрана компанія мала систему підтримки та обслуговування, яка забезпечить ваші потреби у майбутньому, включаючи оновлення та технічну підтримку.

5. **Інтеграція та сумісність**: Переконайтеся, що обрана CRM-система легко інтегрується з іншими інструментами та програмним забезпеченням, які ви вже використовуєте в своєму стартапі.

6. **Безпека та конфіденційність**: Пам'ятайте про важливість захисту даних вашого стартапу. Переконайтеся, що компанія має високі стандарти безпеки та дотримується норм конфіденційності.

7. **Ціна та бюджет**: Оцініть вартість розробки та впровадження CRM-системи та порівняйте її з вашим бюджетом. Оберіть компанію, яка пропонує належну якість та послуги за розумною ціною.

Хочу розповісти про свій досвід використання KeyCRM для сайтів на WordPress (https://blog.keycrm.app/uk/5-cikavih-plaginiv-i-odna-crm-dlya-wordpress/). Якщо у вас інтернет-магазин на WooCommerce або просто сайт на WordPress, і ви хочете автоматизувати бізнес-процеси, то KeyCRM – це те, що вам потрібно.

Чому саме KeyCRM?

• Проста інтеграція: Не потрібно бути програмістом, щоб підключити KeyCRM до WordPress.
  • Всі дані в одному місці: Замовлення з WooCommerce, запити з форми зворотного зв'язку – все автоматично потрапляє в KeyCRM.
  • Автоматизація процесів: KeyCRM автоматизує збір та обробку даних, а також заповнення форм.
  • Готові інтеграції: В KeyCRM вже є все необхідне для сучасного бізнесу: платіжні сервіси, служби доставки тощо.

Вениамин

Квартирант
Пользуюсь crm для продаж https://perfectum.ua/crm от Perfectum — реально удобная штука. Помогает не терять клиентов, всё под рукой: заявки, звонки, задачи. Понравилось, что можно настроить под себя и сразу видно, где что тормозит в продажах. Интерфейс простой, быстро разобрался. За месяц работы стало проще контролировать процессы и команда работает слаженнее. Не жалею, что выбрал именно её.

Я зараз вивчаю інновації у сфері Open Banking на сайті Integrity та хочу звернутися за послугами саме до цієї компанії. Вони пропонують сучасні рішення, які допомагають бізнесу впроваджувати передові технології та залишатися конкурентоспроможними на ринку. Ці сучасні технології відкривають нові можливості для інтеграції фінансових сервісів, підвищення зручності клієнтів і оптимізації внутрішніх процесів.

Сверху