Які зараз жіночі сорочки у моді?

Дівчата і хлопці, підкажіть будь ласка, які зараз жіночі блузи вважаються модними? Я трохи заплуталась у всіх цих стилях – хтось каже, що зараз у тренді більш класичні варіанти, інші радять щось легке й романтичне з мереживом чи об’ємними рукавами. Хочу придбати собі обновку, але не знаю, на що саме звернути увагу, аби виглядати сучасно й не виглядати занадто офіційно чи навпаки надто легковажно.

DJonn

Active member
Зараз у моді не так конкретний фасон, як підхід до комбінування. Дуже часто можна побачити, що поєднують романтичні елементи – наприклад, легкі тканини чи асиметричні вирізи – з більш стриманими базовими речами. У тренді багатошаровість і можливість міксувати офісний стиль з повсякденним. Також популярні рукави-ліхтарики, цікаві застібки, нестандартні коміри. Я б радив звертати увагу на те, як блуза підкреслює вашу індивідуальність, а не гнатися тільки за модними віяннями.

Насправді, я теж думала, що варто вибрати щось таке, щоб можна було носити і на роботу, і на зустріч з друзями. У мене часто виникає проблема, що купую гарні речі, але вони або занадто офіційні, або навпаки виглядають занадто просто. А хотілося б знайти щось універсальне. Чи реально зараз знайти блузу, яка одночасно буде виглядати сучасно і підходити під різні випадки?

DJonn

Active member
Насправді, я теж думала, що варто вибрати щось таке, щоб можна було носити і на роботу, і на зустріч з друзями. У мене часто виникає проблема, що купую гарні речі, але вони або занадто офіційні, або навпаки виглядають занадто просто. А хотілося б знайти щось універсальне. Чи реально зараз знайти блузу, яка одночасно буде виглядати сучасно і підходити під різні випадки?
Так, знайти таку річ цілком реально. Є магазини, де представлені моделі, які поєднують універсальність з актуальними деталями. Особливо можу порадити звернути увагу на Bekhtir. Це магазин, де представлений їхній власний бренд Bekhtir, і саме тут можна підібрати сучасні та водночас практичні рішення. Наприклад, жіноча блуза від Bekhtir може бути створена з легкої тканини, мати оригінальні рукави чи цікаві декоративні елементи, але водночас виглядати стримано, щоб вдало поєднуватись з класичними штанами або джинсами.
Багато моделей розраховані саме на універсальність: вони виглядають гарно як в офісному середовищі, так і в більш неформальній атмосфері. Плюс, це брендова річ, яка має якісний крій та зручність у носінні, що дуже важливо, коли шукаєш щось практичне. Крім того, асортимент у Bekhtir досить різноманітний – можна обрати більш лаконічні варіанти або моделі з акцентними деталями, залежно від того, наскільки ви хочете виділитися. Тому раджу придивитися саме до цього магазину – там точно знайдете стильну й сучасну жіночу блузу, яка стане універсальною базою у вашому гардеробі.

У тренді багатошаровість і можливість міксувати офісний стиль з повсякденним. Також популярні рукави-ліхтарики, цікаві застібки, нестандартні коміри.

Tonya, якщо шукаєте універсальні жіночі сорочки, які можна носити і на роботу, і на зустріч із друзями, варто глянути на Stimma https://www.stimma.com.ua/catalog/zhenskaya_odezhda/bluzy_i_rubashki/rubashki/. Там є і класичні моделі, і більш сучасні з оригінальними комірами чи рукавами, що легко поєднуються з джинсами або офісними штанами. Я сама замовляла кілька сорочок, фасони зручні, тканини приємні, а кольори залишаються насиченими після прання. Особливо подобається, що можна знайти як лаконічні базові варіанти, так і моделі з акцентом на деталі, для більш стильного образу.

Красивая.. вообще такого плана одежда как по мне украшает женщину.. это вроде позаимствовано из мужского гардероба, но женщина в такой одежде более сексуальна что ли..

У меня мечта, взять такого плана рубашку и своими руками сделать там красивую вышивку. Да я понимаю что ее можно купить готовую, но мне хочется именно своими руками сделать. Сейчас правда учусь как правильно делать крестик, как закрепить нитку, ищу свой узор который мне понравится. Очень хорошие уроки для начинающих на сайте MoeVjazanie http://moevjazanie.com/dlya-nachinayushhih/ кому интересно рекомендую посмотреть.

Сверху