Як довго діє антибактеріальний комплекс для басейна?

Я хочу зрозуміти, як довго діє антибактеріальний комплекс на основі міді і срібла після обробки басейну? Чи потрібно постійно додавати нову порцію засобу? У мене басейн, і я намагаюся знайти зручне рішення, яке дозволить не витрачати багато часу на постійну дезінфекцію. Скільки разів потрібно додавати засіб для тривалого ефекту? І чи можна використовувати цей засіб у холодну пору року, коли басейн не експлуатується?

Що стосується тривалості ефекту, то залежно від умов використання та типу басейну, засіб на основі міді та срібла може діяти від одного до трьох тижнів. Я зазвичай додаю нову порцію не частіше ніж раз на місяць. Це дуже зручно, тому що я не витрачаю час на часті обробки. Щодо використання в зимовий період – я застосовував цей засіб і під час неактивного сезону. Він не втрачає своїх властивостей, і вода залишалась чистою навіть в холодну пору.

За моїм досвідом, антибактеріальний комплекс на основі міді і срібла дуже ефективний. Я використовую його для дезінфекції води, і зазвичай оновлюю засіб раз на 2–3 тижні, залежно від погодних умов і частоти використання басейну. Цей комплекс дійсно допомагає підтримувати воду чистою і не потребує частого додавання, що зручно. Я також використовував його в зимовий період для профілактики, і це не погіршило його ефективність.

За моїм досвідом, антибактеріальний комплекс на основі міді і срібла дуже ефективний. Я використовую його для дезінфекції води, і зазвичай оновлюю засіб раз на 2–3 тижні, залежно від погодних умов і частоти використання басейну. Цей комплекс дійсно допомагає підтримувати воду чистою і не потребує частого додавання, що зручно. Я також використовував його в зимовий період для профілактики, і це не погіршило його ефективність.
Привіт усім! Хочу сказати, що не так давно я почав користуватися антибактеріальним комплексом від «ЦЕ СРІБЛО» https://thesriblo.com/shop/sila-nanosribla-2-h-400-ml-malij для свого басейну, і це справжня знахідка. Я давно займаюсь обслуговуванням басейнів, і якщо чесно, вже не раз стикався з різними дезінфектантами.
Але цей продукт реально вражає. Вода стає не тільки чистою, а й прозорою, а наносрібло дійсно посилює ефект. Це гіпоалергенне рішення, тому можна бути спокійним за здоров'я, навіть якщо у когось є алергія на хлор. Всі засоби від «ЦЕ СРІБЛО» ефективно знищують бактерії і віруси, при цьому не шкодять навколишньому середовищу. Я тепер тільки їх рекомендую своїм клієнтам – це реально надійний продукт.

Сверху