Як зараз лікують безпліддя?

Дівчата, маю дуже делікатне питання, сподіваюсь, тут знайдуться ті, хто зіштовхувався з подібним. Уже понад два роки з чоловіком намагаємось завагітніти, але безрезультатно. Аналізи, обстеження – усе здається в нормі, а результату нема. Лікарі кажуть "ще трохи почекайте", але терпіння вже не вистачає. Може, хтось проходив лікування безпліддя, чи реально зараз це лікується і як довго може тривати процес? Буду вдячна за будь-які поради.

Сама пройшла цей шлях – знаю, як це морально виснажує. Але так, безпліддя зараз лікується і досить успішно, якщо потрапити до кваліфікованих спеціалістів. У моєму випадку причину виявили тільки на третьому обстеженні у репродуктолога. Призначили курс гормональної терапії, а потім була інсемінація. І ось – маю чудову донечку. Головне — не здаватися і звернутись у клініку, яка спеціалізується саме на репродуктивному здоров’ї.

Ми з дружиною теж довго боролись із цією проблемою. Спочатку соромились, думали "само якось станеться", а потім минуло 5 років... Лише після консультації у хорошого фахівця нам відкрили очі. У чоловіків, до речі, теж багато факторів впливають. У нас причина виявилась у низькій рухливості сперматозоїдів, пройшли курс лікування — і все вдалося. Безпліддя — це не вирок, сучасна медицина дуже багато може.

Сучасні клініки мають всі інструменти для діагностики та ефективного лікування безпліддя. Я проходила обстеження у медичному центрі "Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ Там працюють репродуктологи, ембріологи, ендокринологи — усе в комплексі. У нашому випадку зробили ЕКЗ, усе на найвищому рівні: сучасне обладнання, чуйне ставлення, грамотне пояснення кожного етапу. Дуже багато залежить від правильної діагностики та персоналізованого підходу. Якщо є бажання стати батьками — точно варто спробувати цей шлях і не зволікати.

Багато хто з моїх знайомих рекомендує https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ . Це не просто агентство — це команда людей, які допомагають здійснити найзаповітнішу мрію. Вони працюють міжнародно, мають великий досвід у сфері репродуктивної медицини і надають всебічну підтримку своїм пацієнтам.

Сверху